Omega Travel

Adresa: B-dul Decebal, nr. 56, bl. C24, Oradea, Jud. Bihor
Nr. Reg. Com.: J05/609/2017
CUI: RO37279789

Banca: BT

Tel.: 0723 345 302
E-mail: rezervari@omegatravel.ro

Experimenteaza … Simte … Traieste … impreuna cu noi...

Omega Travel, agenția ta de încredere în călătorii, este un partener dedicat în explorarea lumii și în crearea unor experiențe unice. Cu o echipă pasionată și experimentată, suntem aici pentru a transforma visurile tale de călătorie în realitate.

La Omega Travel, punem accent pe atenția la detalii și personalizare. Echipa noastră de profesioniști în turism este gata să îți ofere sfaturi experte și să creeze itinerarii adaptate nevoilor și preferințelor tale. Fie că visezi la aventuri în destinații exotice, relaxare pe plaje însorite sau descoperirea culturilor locale, suntem aici pentru a transforma călătoria ta într-o experiență de neuitat.

Beneficiind de parteneriate solide cu hoteluri de top, linii aeriene de încredere și furnizori locali de servicii turistice, asigurăm că fiecare detaliu al călătoriei tale este gestionat cu profesionalism și atenție. Cu un portofoliu diversificat de destinații, avem opțiuni pentru toate gusturile și preferințele.

La Omega Travel, ne mândrim cu abordarea noastră sustenabilă și responsabilă. Promovăm ecoturismul și călătoriile responsabile, contribuind la protejarea frumuseții naturale a destinațiilor noastre. Fiecare călătorie cu noi nu este doar o aventură, ci și o oportunitate de a contribui la conservarea planetei noastre.

Îți oferim servicii de rezervare ușor de accesat online și suport clienți dedicat, astfel încât să poți călători fără griji. Indiferent dacă planifici o călătorie de relaxare, o escapadă romantică sau o vacanță în familie, la Omega Travel vei găsi partenerul de încredere care îți transformă visurile în realitate. Îmbrățișează aventura cu noi și descoperă lumea cu ochii inimii tale!

Licenta de turism
Solicita oferta